Més de 270 biblioteques de tot Catalunya van viure aquest divendres 31 de maig, la segona edició de la ‘Supernit a les biblioteques’, una iniciativa del Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil.

La Biblioteca pública Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga hi va participar i l’activitat va comptar amb més d’una vintena de nens i nenes que van haver de lluitar contra el Senyor de les Ombres que aquest feia desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes.

La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat de nou una aventura multitudinària i simultània per tot el territori en què els nens i nenes són els protagonistes.