Els colomins i colomines estan completament dividits a tres. ERC amb Ramon Mullerat ha guanyat les eleccions, però només ha aconseguit cinc vots més que la FICde Magí Trullols, l’alcalde actual. En tercera posició, Junts per Santa Coloma amb Josep Jaume Corsellas al capdavant que només està a divuit vots de la FIC.

Un empat gairebé tècnic. ERC 492 vots (33,27%), FIC 487 vots (32,93%) i Junts 469 vots (31,71%). El que es tradueix amb quatre regidors per als dos primers i tres per a Junts. Actualment hi ha un pacte de govern entre els republicans i els de la FIC, aquests últims van guanyar el 2015. Ara, caldrà veure com avancen les negociacions per revalidar el pacte o decantar-se per una altra opció.

“La gent de Santa Coloma està dividida”, ha reconegut el guanyador de les eleccions, Ramon Mullerat (ERC) a l’EFMR. Ha assegurat que parlarà amb tothom i que no tindrà cap línia vermella a l’hora de pactar. 

ÀUDIO: Ramon Mullerat assegura que hauran de parlar tots