Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir el passat dimecres un home de 40 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Vora les 10.00 hores del matí, els Mossos d’Esquadra van rebre avís que s’acabava de produir un robatori amb força en una casa de l’Espluga de Francolí on la propietària havia sorprès in fraganti dos individus dins de l’habitatge i aquests havien fugit amb un vehicle.

Immediatament, la Sala Regional de Comandament (SRC) va radiar els fets a totes les patrulles del territori. Cap al migdia, una patrulla de Tarragona va localitzar a l’Avinguda de Rafael de Casanova un vehicle que coincidia plenament amb les característiques del cotxe que havia perpetrat el robatori a l’Espluga del Francolí.

Acte seguit, els agents van observar com dos dels tres ocupants del vehicle fugien a peu en direccions oposades però van poder identificar a un d’ells, el conductor. A l’interior del cotxe van localitzar diferents eines susceptibles per cometre robatoris tals com un tornavís de grans dimensions, una navalla, dos ganivets, dues gorres, pantalons i jerseis foscos, entre d’altres objectes personals.

Detingut i a diposició judicial

Per tot això i amb els diferents indicis incriminatoris, els agents van detenir-lo pel robatori a interior de domicili comès poques hores abans a la població de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

La investigació continua oberta i ha assumit el cas la Unitat d’Investigació de l’Alt Camp-Conca de Barberà. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.