La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha convocat, per quarta vegada, un concurs per obtenir el cartell oficial de la Festa Major 2019. Pot participar-hi qualsevol persones resident a la Conca de Barberà i la temàtica és, evidentment, la festa major i l’Espluga. El premi consta de 300 euros.

Els participants han de presentar el seu disseny dins un sobre, sense firmar i sota pseudònim, a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí abans del 3 de juny de 2019 a les 12h del migdia. Els treballs presentats seran valorats pel jurat format per diferents membres de l’Ajuntament de l’Espluga. El veredicte del concurs es donarà a conèixer via xarxes socials oficials de l’Ajuntament i les obres presentades restaran exposades a la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola fins el dia 30 de juny.

La idea de començar amb aquest concurs sorgeix d’una reunió on es convidava a tots els joves espluguins a expressar la seva opinió sobre el format de la Festa Major, així com la possibilitat de ser els dissenyadors de la següent edició de la festa.

ÀUDIO: La regidora de Festes, Erika Soriano, explica com va sorgir la idea del concurs

Consulta les bases del concurs