L’Antic Hospital de l’Espluga ha acollit un taller de vi i cosmètica on, amb un show-room, s’han tastat un parell de vins i s’ha fet una sessió de bellesa a càrrec del celler Vidbertus i les explicacions d’Albert Rovira. Aquesta és una de les activitats del cicle de Biblioteques amb DO del qual, la Biblioteca Ramon Muntanyola, participa aquest mes d’abril.

En un altre ordre, el dilluns 29 es posarà el punt final amb una visita i un tast de vins al celler Vidbertus, espai on es farà el club de lectura del llibre “Novembre” de Núria Valentí.

Biblioteques amb DO és un projecte que reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte, entre d’altres i sempre amb el món del vi per tema. Com és habitual, el projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre, en què cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.