El CTT l’Espluga s’ha fet un lloc al podi per equips del tercer Torneig Internacional de Tennis Taula de Veterans que s’ha disputat aquest passat cap de setmana al Pavelló Joana Ballart de Valls.

David Pàmies, Sorin Anca i Joan Carles Teixidó van participar-hi en representació d’Els Carquinyolis tant en la competició individual, com per equips.

A la pista vallenca els conquencs van jugar davant d’esportistes de categories superiors, per exemple de Preferent, Primera i Segona Nacional. La diferència de nivell va ser notable i els jugadors del CTT l’Espluga van caure a la fase de grups, tot i guanyar diversos sets.

El CTT l’Espluga, a semifinals de la Copa 

Els dobles van anar millor per als jugadors del primer equip d’Els Carquinyolis. David Pàmies i Sorin Anca van aconseguir superar la fase de grups i també els quarts de final, però van caure a les semifinals del torneig. D’aquesta manera, els jugadors del CTT l’Espluga van pujar al tercer esglaó del podi de l’Open Costa Daurada encapçalat per una parella de Rússia.

Els tres jugadors del CTT l’Espluga que van participar a l’Open Internacional (Foto: cedida)

Amb la tercera posició, els de l’Espluga arrodoneixen encara més la temporada després d’ascendir a la Primera Divisió Provincial. El curs esportiu però segueix ara amb la Copa B per equips que es decanta favorablement per als espluguins que ja es troben a les semifinals.