El balcó de l’Ajuntament de Montblanc llueix, des de dimecres, una nova pancarta. En aquesta ocasió s’hi pot llegir ‘Llibertat d’opinió i d’expressió’, i fa una clara referència a la mateixa pancarta que s’ha penjat al balcó del Palau de la Generalitat de Catalunya.

L’anterior pancarta, que deia en anglès ‘L’autodeterminació no és un delicte, és un dret’ es va treure fa uns dies amb motiu de la Vila del Llibre, ja que el balcó de l’Ajuntament es va decorar per l’ocasió amb llibres. Ara, però, l’equip de govern ha optat per penjar aquesta pancarta. També cal destacar que el consistori no ha rebut cap requeriment de la Junta Electoral Central en aquest sentit, com si han rebut altres consistori de Catalunya.

Precisament aquest pancarta, la tercera que es penja a la Generalitat, no ha rebut cap requeriment de la Junta Electoral Central.