El tennis taula espluguí continua d’enhorabona. El segon equip del Club de Tennis Taula els Carquinyolis «B» ha aconseguit remuntar el play-off de descens de la Segona Divisió Provincial i, per tant, es mantindran en aquesta categoria una temporada més.

Després d’un mes lluitant per la permanència, el partit culminant ha estat aquest divendres davant del Lira Manfred, amb un resultat positiu de 5 jocs a 1.

És el primer any que els de la Conca competeixen a Segona gràcies a l’ascens del primer equip i l’ocupació d’una plaça vacant del grup de la demarcació de Tarragona a inicis d’aquesta temporada 2018/19.

El club de tennis taula de la Conca de Barberà va fundar-se oficialment durant l’estiu del 2017 i compta ara amb una vintena de jugadors i jugadores federats, a més a més dels socis que només juguen de forma amistosa. La pròxima temporada, el primer equip d’Els Carquinyolis faran el salt a la Primera Divisió Provincial.