La colla organitzadora de les Ovelles Esgarriades del 2019 ha organitzat una calçotada per donar el tret inicial als actes de celebració dels 25 anys. L’acte s’ha celebrat aquest dissabte al migdia als Jardins del Francolí, i ha reunit a 150 persones, majoritàriament joves, les quals han gaudit del vermut i del dinar, on segons l’organització s’han cuit 1.800 calçots.

A part del dinar, els assistents han pogut gaudir de música en directe i d’un bingo. A més, tots els pastors de les colles participants han pujat a l’escenari per cantar tots plegats.

Segons Anna Andreu, la pastora de les Ovelles Esgarriades d’enguany, la calçotada ha complert l’objectiu esperat. La intenció d’aquest dinar rau en el fet d’ampliar les celebracions per tal de commemorar els 25 anys del sopar de colles més popular de la vil·la.

ÀUDIO: Andreu valora la participació de la gent a la calçotada.

La idea de celebrar aquest dinar va sorgir com «una broma» durant el sopar de les Ovelles Esgarriades del passat mes de novembre, que finalment es va decidir tirar endavant.

ÀUDIO: Andreu comenta l’objectiu de la calçotada.

GALERIA D’IMATGES DE LA CALÇOTADA ESGARRIADA