El cartell de la 24a edició de l’Acampada Jove s’amplia amb els noms de Doctor Prats, Green Valley, Huntza i Andana que se sumen als 7 grups ja anunciats. Les noves confirmacions arribaran a Montblanc del 18 al 20 de juliol al costat d’Oques Grasses, Obeses o Zoo.

L’anunci de l’Acampada Jove a través de les xarxes socials confirma per cinquè any consecutiu el grup terrassenc Doctor Prats que l’any passat ja va ser un dels caps de cartell amb l’àlbum «Venim de Lluny». Una de les novetats serà Green Valley que tornarà amb el seva aposta pel reggae.

Un dels debuts d’enguany el marcaran els joves Huntza, vinguts del País Basc amb el seu tercer disc «Xilema» que es mou entre el folck rock i el folck punk. També s’estrenaran a l’escenari independència els guanyadors del Música Jove 2018, Andana. El grup del Maresme donarà el tret de sortida a l’espai central del festival.

A falta de noves confirmacions, el cartell agafa forma també amb Tribade, La Otra & las locas del co. i Train To Roots.