La sisena edició de la cita solidària Musi-cata a Montblanc ja està confirmada. Enguany se celebrarà el 13 de juliol al celler Mas Foraster per lluitar novament contra l’ELA amb un vespre musical. L’organització assegura que ja té artistes confirmats, però també obre la porta a formacions musicals que s’hi vulguin sumar de forma voluntària.

La proposta benèfica madirarà els vins del celler montblanquí amb les actuacions musicals i diverses activitats encara per desvetllar. El cartell musical presentarà un màxim de quatre formacions i planteja actuacions d’uns 30 minuts.

Musi-cata tornarà a destinar els seus beneficis a la Fundació Miquel Valls després d’aportar-hi 1.500 euros amb la passada edició. Llavors la crida va reunir els músics Joan Masdéu, Fito Luri, Xavi de la Salud, Oscarboles, Habana Vieja i Singtònics, tot plegat presentat per la periodista Elisabet Carnicé.