La Creu Roja i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà han signat un acord per ampliar les prestacions del servei de teleassistència a la comarca. Ara el servei de teleassistència passa a tenir noves funcions com la incorporació de detectors de fum, gas i caigudes al domicili.

Amb les millores, també s’elimina el cost d’instal·lació dels aparells i es permetrà accedir al servei per mitjà d’un dispositiu mòbil GSM a les persones que no disposin de telèfon fix al seu domicili.

Per tal de materialitzar aquestes novetats, Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i Ramon Grau, president de Creu Roja Tarragona, han signat una addenda al conveni sobre el servei de teleassistència a la comarca. 


Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i Ramon Grau, president de Creu Roja Tarragona han signat l’acord

La teleassistència permet a les persones que viuen soles, romandre en el seu domicili i ser ateses davant de qualsevol situació d’urgència. Tot plegat a través d’un sistema que dona atenció les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any. Actualment a la comarca hi ha 60 aparells instal·lats. Els serveis socials de cada municipi és qui gestiona aquest servei.