L’Acampada Jove ja ha anunciat tres formacions que actuaran a Montblanc del 18 al 20 de juliol en la 24a edició del festival. Un dels primers reclams és Oques Grasses, el grup osonenc que publica nou disc aquest febrer. També hi seran els lleidatans Koers i l’estrena a l’Acampada de les barcelonines Tribade.

Coincidint amb les primeres confirmacions es posen a la venda les entrades

L’organització del festival político-musical ha aprofitat l’avançament de les primeres cançons del nou disc d’Oques Grasses per confirmar-los de cara a l’edició d’aquest 2019. El nou repertori, sota el títol Fans del Sol, portarà a l’escenari de l’Acampada Jove els ritmes reggae-pop i, en efecte, una de les formacions ja destacades en l’escena musical catalana. Aquest estil musical també sonarà de la mà de Koers, amb la suma de sons jamaicans i africans, que tornen a l’Acampada.

Una de les estrenes d’aquesta 24a edició serà Tribade, un trio femení de Barcelona que presentarà el seu rap de denúncia i empoderament.

El festival de les Joventuts d’ERC i l’Associació Cultural Acampada Jove també ha posat a la venda les primeres entrades amb un preu de sortida de 38€ per als tres dies. La d’aquest 2019 serà l’onzena consecutiva que se celebra a la capital de la Conca de Barberà, després de l’edició anterior que va assolir més de 31 mil assistents.