Les obres de construcció de la passarel·la del pont nou de Montblanc afectaran el pas de vehicles per aquesta zona d’accés a la capital de la Conca a partir del dilluns 4 de febrer quan està previst que comenci l’actuació.

Aquesta intervenció forma part del projecte de remodelació de l’entorn del Pont Vell i té una durada prevista de dos mesus. Durant aquest termini el pont quedarà tallat al trànsit.  La circulació de vehicles a la Muralla de Santa Tecla quedarà tallada als grans camions i als autobusos, mentre la resta de vehicles podran circular fins a l’encreuament amb la Muralla de Santa Anna, on hauran de girar o anar en direcció al Baluard de Santa Anna.

Les obres també provocaran el trasllat provisional de l’estació d’autobusos al carrer Jaume Llecha, davant del centre d’assistència primària (CAP). En aquest espai s’habilitarà una parada provisional senyalitzada i delimitada amb pilones de formigó en els dos sentits de la marxa.