Desenes d’infants han fet cagar un tió gegant aquest dilluns a la plaça Montserrat Canals amb l’ajuda de dos pastorets. Aquesta vegada, prop de 200 nens i nenes han pogut recollir diferents joguines que ha cagat el tió.

Per segon any consecutiu, aquest espectacle d’animació infantil s’ha celebrat dins del programa de Nadal a l’Espluga. Enguany però amb dos pastorets que van dinamitzar l’acte amb música i ajudant els infants a fer cagar el tió. Després de cantar la cançó corresponent i etzibar els cops de bastó al tió, aquest va regalar als assistents peluixos, spinners, trencaclosques, jocs, i accessoris per fer polseres.

L’espectacle musical va omplir el 24 de desembre al matí la plaça Montserrat Canals d’un públic cent per cent familiar, però les propostes del calendari festiu continuen aquest 25 de desembre amb la primera de les representacions d’Els Pastorets i, també per als infants, hi haurà el parc de Nadal el 27 de desembre, l’activitat “El tió ens explica el secret del bosc” el 28 i 29 de desembre al Museu de la Vida Rural o també el 28 la Cursa de la Llufa. Mentre que el diumenge 30 al Casalet es projectarà la pel·lícula “El Conte de Nadal”, inspirada en el conte de Charles Dickens.