El pavelló del Casal de l’Espluga s’ha vestit de festa aquest diumenge al vespre dins dels actes nadalencs. El cançoner català ha fet ballar més de 400 persones, un públic familiar d’arreu del territori cridat per la divertida i original proposta dels The Penguins amb Reggae per Xics.

El grup va pujar fa 7 anys al tren per viatjar pel cançoner català i donar-li un altre toc, més festiu i actualitzat per seduir petits i grans, i han fet marca. L’Espluga ho ha experimentat aquest diumenge amb visitants d’arreu de la Conca i d’altres punts del territori.

La regidora de joventut i festes de l’Espluga, Erika Soriano, ha destacat la bona rebuda de l’espectacle que reclamaven moltes famílies del municipi i l’efecte de crida que ha tingut al territori. De fet, per format i pressupost, no és un tipus d’activitat habitual al calendari local i ha estat la principal aposta del Nadal espluguí, però Soriano reconeix que és important oferir als infants una proposta musical de qualitat.

GALERIA D’IMATGES DE GERARD BOSCH