Els Pastorets tornen aquest 2018, com cada dos anys, al Teatre del Casal de l’Espluga els dies 25 i 29 de desembre i ho faran estrenant nous efectes especials i amb diverses novetats musicals.

L’equip tècnic de l’espectacle seguirà amb l’aposta per les noves tecnologies per introduir nous elements escenogràfics. Enguany es preveuen sorpreses especialment en les escenes de dimonis i també en l’aparició de l’àngel Sant Gabriel. De fet, aquest personatge estrenarà nova imatge. El figurinista i dissenyador de vestuari del Gran Teatre del Liceu, David Ferré, ha dissenyat un nou vestit per l’arcàngel que visita els pastors i els anuncia el naixement de Jesús. Ferré ja va dissenyar els vestits de Satanàs i Llucifer, Sant Miquel i els Pecats Capitals.

El director tècnic d’Els Pastorets, Marc Roca, ha explicat a l’EFMR que es donarà continuïtat a la presència de neu en les escenes finals, mentre que també ha destacat els esforços dels darrers anys per donar volum als decorats. Roca ha avançat que aquest 2018 es podran veure nous elements de foc. Algunes d’aquestes novetats les han donat a conèixer actors i responsables dels Pastorets de l’Espluga al programa Terra de Festa de l’EFMR. 

Nova sonoritat per la cançó de les Fúries de l’Infern

Els Pastorets també incorporaran novetats pel que fa al repertori musical. L’orquestra en directe seguirà interpretant la banda sonora arranjada per Sergi Esparza, però s’estrenarà sota la direcció musical de Diego Calderon i ampliant-se fins als 15 músics. A més a més, s’afegirà l’acompanyament orquestral pel Ball de Bastons i també s’actuatza la cançó de les Fúries de l’Infern amb una producció musical de Ferran Andechaga i un cor format per Toni Morlans, Ferran Lozano, Guillem Tierz, Marc Roca, Ramon Biosca, Gemma Roselló, Isabel Vallès i Maria Tierz.