L’esperit nadalenc s’apoderarà aquest dissabte de la programació de l’Espluga FM Ràdio. A partir de les 9 del matí, seran els infants de la Conca de Barberà els protagonistes de l’especial de Nadal de l’emissora. L’espai presentarà poemes, contes de nadal, ràdio-teatre i actuacions musicals, que donaran pas a la resta de programes també dedicats a les festes i últims dies de l’any.

L’edició de Nadal del Ràdio Kids s’emetrà de 9 a 10 del matí d’aquest dissabte amb la participació d’alumnes de l’Escola Martí Poch de l’Espluga, l’Escola Vedruna de l’Espluga, l’Escola Municipal de Música de l’Espluga i la ZER Poblet. Durant el programa també es podran escoltar alguns dels poemes de nadal que es van recitar al Persones que eduquen d’aquest diumenge amb les dues escoles de l’Espluga i l’Escola de la Riba.

A més a més, el programa estrenarà el conte de Nadal de l’EFMR amb una trentena de col·laboradors/es de l’emissora i l’Espluga Audiovisual.  Aquesta producció es difondrà el diumenge 23 en format audiovisual a través de les xarxes socials de l’EFMR. L’especial de Nadal es podrà tornar a escoltar diumenge a les 10 del matí.

La gastronomia prendrà el relleu de la programació també amb una edició nadalenca de l’Entre Vins i Fogons amb Patricia Valencia. A les 11 h, s’emetrà l’Excuse me? d’aquesta setmana amb Cristina Sanahuja i Carlos Fuentes i, a continuació, el Terra de Festa dedicat als Pastorets de l’Espluga i del Camp de Tarragona.