El primer equip del Club Tennis Taula de l’Espluga de Francolí, Els Carquinyolis, acomiada la primera volta de la lliga a la segona posició de la Segona Divisió Provincial just en l’any d’ascens. Els de la Conca són l’equip revelació de la categoria i, si segueixen en aquesta línia fins a finals de temporada, podrien fer el salt a la Primera Divisió de la demarcació tarragonina.

Els Carquinyolis se situen entre els millors de la categoria amb 7 partits guanyats i només 2 derrotes, només per sota del Reus Deportiu B que segueix invicte, però amb el CTT Salou a tocar. El segon equip del club acomiada la primera volta a la 8a posició amb 2 partits guanyats i 7 perduts, però veient factible la permanència, ja que el CTT Ganxets B i el Reus Deportiu C tanquen la classificació. Els dos equips acomiadaran l’any enfrontant-se aquest divendres al Casalet. Finalment, Els Carquinyolis C se situen a la penúltima posició de la Tercera Provincial.

ÀUDIO: Entrevista al capità d’Els Carquinyolis, Joan Carles Teixidó

Els jugadors de la Conca estan aconseguint resultats que no esperaven en el debut a la Segona Provincial, així ho ha reconegut el capità del primer equip, Joan Carles Teixidó, en una entrevista a l’Infoesport de l’EFMR. El jugador ha explicat que van començar la temporada amb incertesa però que, després d’aquesta arrancada, ara el club es posa per objectiu aconseguir el segon ascens consecutiu i situar el nom d’Els Carquinyolis a la Primera Divisió.

El club de tennis taula de la Conca de Barberà va fundar-se oficialment durant l’estiu del 2017 i compta ara amb una vintena de jugadors i una jugadora federats, a més a més dels socis que només juguen de forma amistosa. Aquesta temporada, el CTT Espluga torna a oferir l’activitat extraescolar per als més joves.