El grup de teatre Vent del Bosc de Vimbodí i Poblet ha pujat aquest cap de setmana a l’escenari del Teatre Foment del municipi per presentar una nova obra. En aquesta ocasió, han explorat un nou gènere per donar vida a L’Habitació, un thriller psicològic.

Desenes de persones van omplir les localitats del teatre, tant divendres a les 10 de la nit com diumenge a les 6 de la tarda. L’agrupació vimbodinenca ha deixat enrere les comèdies que freqüentaven entre el seu repertori, per seguir amb el canvi de registre iniciat el 2016 amb El Dubte de John Patrick Shanley.

Aquesta vegada tres actrius i un actor han entrat a una misteriosa habitació, entre el passat i el present, del 1966 al 2006. L’obra va posar en escena el fet traumàtic que any rere any remou els records d’una família. Susanna Garcia, Rosa Albes, Glòria Boqué i Francesc Jibalí van donar vida als quatre personatges del text. Rere de l’escenari, Marc Martí va dirigir l’espectacle, Antonio Fernández va assumir la realització tècnica, Carlos Tarragó el muntatge i Miquel Caixal va ser el regidor d’escena.

La formació es planteja repetir la representació durant la Festa Major d’Hivern de Vimbodí. A més a més, exportaran l’obra a altres punts del territori. La cita que ja està confirmada és a Solivella el 3 de febrer.