[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pB9-YFncKN4]

Uns individus han sostret durant la matinada d’aquest dimarts la placa commemorativa de la Marxa de la Llibertat del 1976 que estava instal·lada sota les baranes de la plaça de Santa Maria de Montblanc.

La placa es va posar el mes de setembre de l’any 2012 per tal de commemorar la Marxa de la Llibertat que va tenir lloc l’any 1976 des de diversos punts dels territoris de parla catalana i amb final al Monestir de Poblet. Només uns quants dels participants van arribar al monestir, ja que a causa a la repressió policial que la gran majoria van ser retinguts a Montblanc.

La placa de Montblanc va ser inaugurada, entre d’altres, per Àngel Colom i Arcadi Oliveres, dos dels promotors, en un acte que va rememorar la marxa fent una caminada des de Montblanc fins a Poblet. 

1 COMENTARI

Comments are closed.