El Club Atlètic Montblanc ha tancat aquest passat divendres les inscripcions per a la tercera edició de la Cursa de la Dona perquè s’ha arribat al topall màxim de participants. Enguany, s’eleva fins a les 400 les persones, principalment dones, que prendran part d’aquesta prova esportiva el diumenge 18 de novembre a les 10 del matí, una activitat que destaca pel seu vessant social.

Aquest 2018 tots els beneficis de la Cursa de la Dona es destinaran a la inserció social de menors i joves en risc d’exclusió social i, per això, l’aportació es farà a l’associació Superacció, com ha explicat el president del Club Atlètic Montblanc, Joan Mogas, a l’Infoesport de l’EFMR. La cursa cada any se centra en una problemàtica concreta a la qual s’hi destina la recaptació. El creixement d’aquesta cita està sent esglaonat, com promou l’organització posant un nombre màxim d’inscrits que enguany ha passat dels 350 als 400.

ÀUDIO: Joan Mogas destaca la causa social de la tercera edició

La cursa de la dona recorrerà un circuït de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça Sant Francesc de Montblanc. La cursa compta amb la col·laboració d’Adomont i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca de Barberà i és el primer dels actes que se celebraran a la comarca en el marc del Dia Contra la Violència Masclista que es commemora el 25 de novembre.