[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1bZj1VbDE4U]

El balcó de l’Ajuntament de Montblanc tornarà a tenir una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics, després que uns individus l’arranquéssin durant la matinada de dimecres. Ara en llueix una a favor de la República Catalana, però el consistori ha decidit que la nova pancarta serà una planxa de metall.

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha explicat que el rètol serà més resistent per evitar que sigui retirat. El passat mes de setembre ja va desaparèixer la pancarta i, unes hores més tard, el consistori en va penjar una de nova. Com va passar en aquella ocasió, el Moviment de l’Alta Tabàrnia ha publicat a twitter els vídeos on mostren com van retirar tant la pancarta de Montblanc com la de l’Ajuntament de Torredembarra, entre altres municipis.