La regidoria de Joventut de l’Espluga i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà han convocat per aquest dissabte una trobada-vermut amb els nois i noies del municipi per conèixer les seves propostes i opinions al voltant de les polítiques de joventut.

La trobada començarà a dos quarts de 12 del matí al local d’Auvënguen, a l’antiga discoteca Sínia, i es proposa com un punt de contacte amb els joves per tal de recollir idees, propostes i queixes constructives i, sobretot, per conèixer propostes de cara al calendari d’activitats del 2019. En acabar, es farà un vermut amb tots els assistents.

La regidora de Joventut, Erika Soriano, ha explicat a l’EFMR que és la trobada que ja es ve celebrant en els darrers anys per tal de planificar la programació de l’any vinent. Soriano explica que, com és habitual, es faran dinàmiques perquè sigui més amè i, amb aquest mateix objectiu, s’hi afexeig el vermut, ja que no vol ser una reunió formal.

ÀUDIO: Erika Soriano, regidora de Joventut, parla de la trobada