(Foto: Gemma Roselló)

La sisena temporada de les propostes infantils del Casalet Kids de l’Espluga ha començat aquest diumenge amb una comèdia que ha atret un centenar de nens i nenes al Teatre Folch i Torres del Casalet. “Menuda comèdia” ha estat l’espectacle que ha obert el nou cicle, una proposta divertida de Jordi del Rio. Enguany Casalet Kids es reparteix en vuit diumenges a les 6 de la tarda.

La pròxima entrega serà l’11 de novembre amb la pel·lícula “Canta” i el 25 amb l’espectacle de titelles “De què fan olor els pets?”. De cara al desembre hi haurà cinema de record el dia 16 amb “Karate Kid”, mentre que l’any començarà amb “Pota de Cabra 2.0” d’Enric Magoo el 13 de gener. El 3 de febrer es podrà veure la pel·lícula “Coco”. També hi haurà màgia amb l’espectacle “El Mêtre” a càrrec de JAM  el 17 de febrer. Finalment, la sisena temporada clourà amb les titelles de Pep Boada i l’obra “El  Ràpid”.

Des de l’organització, continuen insistint en la necessitat de trobar un relleu al capdavant del projecte per garantir la continuïtat del cicle, ja que les últimes edicions han estat en dubte.El Casalet Kids l’organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre i compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.