Sarral ha celebrat, aquest dimecres, la tradicional Festa dels Sants Metges, la Diada de Sant Cosme i Sant Damià. Cada 26 de setembre es venera als Sants Metges, els dos patrons del municipi. La Diada es va celebrar a l’Ermita dels Sants Metges de Sarral.

La celebració de l’ofici solemne en honor als Sants a l’ermita va començar amb la benedicció de la coca amb raïm. Posteriorment es va procedir al repartiment de la coca amb raïm, un aliment que només es menja per aquesta Diada, i a continuació hi va haver la ballada de sardanes amb la Triunfal d’Igualada.

A dos quarts de 3 del migdia va començar el dinar de germanor, servit pel restaurant Obat 5.0. També es van posar a la venda les típiques paperines d’anissos, estampes i goigs i loteria de la Grossa.

Com ja va es va fer l’any passat, novament l’organització va demanar la col·laboració dels veïns per a les obres de restauració de l’entrada principal pel camí vell a la plaça de l’ermita dels Sants Metges.