Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de l’Àrea Bàsica Policial Alt Camp i Conca de Barberà van detenir divendres passat un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment a l’Espluga de Francolí.

Els agents van iniciar la investigació arran de la denúncia dels propietaris de l’establiment que van informar la policia que el 28 d’agost de matinada van patir el robatori d’una televisió que estava en una habitació situada en un tercer pis. Els investigadors van poder confirmar que l’autor del robatori havia escalat fins a arribar a l’habitació i havia entrat a l’estança per la finestra. Un cop a l’interior va agafar la televisió i, després d’escorcollar diverses habitacions més, va marxar del lloc.

Gràcies a diverses gestions d’investigació, els mossos van identificar el presumpte autor. Es tractava d’un conegut de la policia a qui ja havien detingut a principis d’any per un altre robatori amb força a Valls. Els mossos van detenir-lo divendres a Valls.

El detingut va retornar la televisió robada

Un cop a dependències policials, el detingut va trucar a un altre home i en uns 20 minuts l’altre individu va portar la televisió sostreta a la policia. D’aquesta manera, els investigadors van poder retornar la televisió sostreta als seus propietaris. El detingut va passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i va quedar en llibertat amb càrrecs.