L’acte d’inauguració de Casa Llavasa com a casa de colònies a la Vall de Boí es podrà seguir en directe des de la Conca de Barberà i des de qualsevol indret a través de la programació especial que oferiran l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual.

Un equip de col·laboradors de l’emissora es desplaçarà fins a Durro per viure de prop la jornada inaugural de la casa de colònies de l’Associació l’Estornell de l’Espluga i compartir-la amb l’audiència. A les 12 del migdia començarà el programa especial des de Casa Llavasa coincidint amb l’obertura de les portes i l’arribada de les autoritats locals, de la Vall de Boí i catalanes. A continuació, l’EFMR també oferirà en directe els parlaments de l’acte inaugural.

Els professionals i col·laboradors de l’emissora faran l’Informatiu Conca de Barberà del cap de setmana també des de Durro per copsar l’ambient festiu de l’estrena oficial de la nova etapa de Casa Llavasa amb la participació de les entitats de cultura popular de l’Espluga. A més a més, l’Informatiu repassarà, com sempre, la resta de notícies de la Conca de Barberà. La programació es podrà escoltar al 107.4 FM i a EFMR.cat.