Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio retransmetran aquest diumenge des de Sarral l’acte comarcal de commemoració del primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. La programació especial començarà a les 12 del migdia i s’hi podran escoltar els parlaments, entrevistes i l’Informatiu Conca de Barberà.

Els equips de les dues emissores locals de la Conca de Barberà ubicaran a la plaça del Mercat de Sarral un estudi mòbil per tal d’oferir en directe l’acte que també començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la inauguració del carrer 1 d’octubre  i diversos parlaments que començaran amb lectura d’un manifest per part de persones que van tenir una participació activa en el referèndum. Un veí de Sarral narrarà els fets ocorreguts al municipi ara fa un any i el diputat al Parlament de Catalunya, l’espluguí Ferran Civit, clourà l’acte.

La programació es podrà escoltar en directe al 107 FM, 107.4 FM, radiomontblanc.cat, EFMR.cat i al canal de TDT.