L’exportaveu del Govern i exconseller de Presidència de Catalunya, Jordi Turull, ha enviat una carta al Casal de l’Espluga des de la presó de Lledoners agraïnt l’enviament mensual de la revista El Francolí tant a ell, com a la resta de presos polítics.

En l’escrit, Turull expressa que, gràcies a la lectura de la revista, “per uns moments en el nostre imaginari ens treurà de les reixes i els murs d’aquesta presó”.  Jordi Turull es mostra ferm amb les seves conviccions i amb el compromís per la llibertat, la democràcia i el que representa l’1 d’octubre. Jordi Turull també ha escrit: “Gestos com els vostres ens ajuden molt més del que pugueu imaginar a fer més suportable el nostre injust empresonament“.

Des del juliol. la revista El Francolí editada pel Casal de l’Espluga s’envia als presos políticsi també inclou un nou espai per a les cartes dels lectors dirigides als líders polítics i socials.