El Club Hípic Espluga de Francolí celebrarà aquest diumenge el primer concurs social de salt d’obstacles a les seves instal·lacions esportives ubicades al quilòmetre 2 de la carretera T-2336, que uneix l’Espluga amb Blancafort.

El concurs començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins passades les 2 del migdia amb proves de salt des dels 20 centímetres fins als 1,20 metres. Encara sense haver tancat les inscripcions, els organitzadors s’han mostrat sorpresos amb la bona rebuda de la iniciativa, ja que hi haurà més d’una cinquantena de sortides a pista.

Els salts d’obstacles arrancaran amb les proves de menys alçada, de 0,20 m i 0,40 m, i acabarà amb la prova d’1,20 m que començarà a les 2 del migdia. El club repartirà diversos premis entre els participants del concurs. Per exemple, s’obsequiaran tots els genets que facin les proves de 0,20 m i fins a les de 0,60 m, mentre que també es premiaran els primers classificats de les categories superiors.