La plaça i el carrer del Castell de l’Espluga acolliran el pròxim 29 de setembre la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana.

Després de l’èxit de la primera fira, en aquesta nova edició la Fira comptarà amb la presència de cervesers artesans de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals que oferiran elements gastronòmics al públic assistent. Aquest any la fira també compatarà amb 9 elaboradors de cervesa artesana, ja que és el principal element. També hi haurà productors locals en l’àmbit de l’alimentació.

La jornada comptarà també amb diferents actuacions al llarg de tot el dia i per a tots els públics. Al migdia, el grup de música tradicional Julivert, interpretarà música folk i cançó de taverna, tot amenitzant l’hora de l’aperitiu. Al vespre, arribarà l’actuació musical del duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, amb cançons pròpies i diferents versions i a ja a la nit el grup espluguí Tìloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball “Un cabàs de cançons”.

La fira començarà a les 12 h del matí fins a les 15 h de la tarda, després es tornarà a reprendre a les 17 h de la tarda fins a les 12 h de la nit. El públic assistent a la Fira podrà adquirir un got de vidre dissenyat per l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.

Jordi Torre, regidor de turisme, en declaracions a l’Espluga FM Ràdio ha comentat que “esperen poder consolidar la festa”. També ha afegit que “esperem poder repetir el mateix èxit que l’any passat o inclús incrementar-lo en xifres. L’objectiu principal d’aquesta Fira, impulsada per la regidoria de turisme de l’Espluga, és donar un valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins de ser presents a la mostra promocionant els seus productes.

ÀUDIO: Jordi Torre parla sobre la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana