A partir d’aquest curs les classes que s’impartirà en l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga acreditaran a les ballarines que han superat el nivell cursat de cada disciplina obtenint un certificat del nivell que han estat treballant.

Les ballarines podran aconseguir aquest certificat reconegut per la UNESCO superant les 150 h de classes de cada disciplina que hauran d’impartir durant dos anys. Les titulacions estaran reconegudes internacionalment mitjançant els certificats del Consell Internacional de Dansa de la UNESCO.

Jèssica Estadella, directora de l’Escola, ha reconegut a l’Espluga FM Ràdio que “això serveix per poder fer créixer l’Escola donant un bon servei i que els alumnes aprenguin” també ha afegit que aquells ballarins que en vulguin aprendre més, millorant la tècnica i portan-la més professional, ara ho podran fer amb aquests certificats.

ÀUDIO: Jèssica Estadella, directora de l’Escola, parla sobre les novetats d’aquest nou curs

ÀUDIO: Estadella creu que es una bona oportunitat pels ballarins

A més, ha apuntat que aquest nou projecte que s’engega ve marcat per una renovació d’imatge de l’escola enfoncant-la amb un estil més actual i més professional. La renovació ha consistit a modernitzar el logo per part de Leks Print.

L’escola del Casal ha destacat l’experimentat i qualificat equip de professors que s’encarregaran d’impartir les diferents disciplines, comptant amb nou professorat titulats en dansa. Aquest any l’escola tindrà a Jèssica Estadella com a coordinadora de l’escola i professora de dansa contemporània, jazz i clàssic, Adrià Hernández professor de Hip Hop i Carme Fernández de flamenc.

Estadella ha defensat que aquesta formació servirà per donar resultat als alumnes de dansa que treballen durant el curs en les diverses disciplines que s’imparteix al Casal com són la dansa contemporània, la clàssica, el hip hop, el jazz i el flamenc.

Una altra novetat d’aquest any és què s’impartiran classes exclusives per a nens de més de 7 anys en dansa contemporània.

Nou logo corporatiu de l’Escola