La pretemporada d’enguany del Montblanc té un balanç positiu amb 3 victòries i una derrota. El CF Montblanc va començar els entrenaments la primera setmana d’agost i aquest cap de setmana jugarà el seu primer partit de lliga.

Els de Montblanc van jugar el seu primer partit contra el Racing Bonavista de Tercera Catalana guanyant per un resultat de 2 a 0 favorable en el que va ser el primer partit de la pretemporada. El segon partit el van disputar en el camp de la Selva del Camp on van guanyar per un ajustat 1 a 2. En la quarta setmana d’entrenaments el CF Montblanc va disputar un partit contra l’Albi de Segona Catalana que van guanyar per 4 a 1. Finalment aquest cap de setmana van jugar contra el Juvenil A del Reus Deportiu, els de Montblanc van encaixar una derrota d’1 a 5 contra els jugadors que juguen a Divisió d’Honor, la màxima categoria del Juvenil.

ÀUDIO: Valoració d’Albert Pérez de la pretemporada

Amb aquest partit, el CF Montblanc dóna per finalitzada la seva pretemporada i dissabte dia 1 de setembre començarà la nova temporada 2018-19 al camp del Torredembarra. El partit començarà a les 17.30 h i els de Montblanc esperen aconseguir la primera victòria.