Montblanc acollirà, aquest cap de setmana, el ‘Posa’t la gorra’, un cap de setmana ple d’activitat que recaptarà fons per la lluita contra el càncer infantil. L’any passat ja es va fer un cap de setmana d’aquest tipus, però aquesta és la primera vegada que la festa es farà sota el paraigua de l’AFANOC, impulsora del ‘Posa’t la gorra’ arreu del país.

Una trentena d’activitats se celebraran durant tot el cap de setmana

Els actes arrencaran el dissabte a les 9 del matí amb una caminada d’orientació en família i amb la festa de l’Esport Solidari a les instal·lacions del pavelló, el camp municipal i les pistes de tennis de Montblanc. El mateix dissabte a la tarda tindrà lloc l’actuació de patinatge solidari de l’AE Montblanc. I a la tarda, el ‘Posa’t la gorra’ també estarà present a la primera Ganga Shooping Night que tindrà lloc fins a la nit al carrer Major. L’endemà diumenge la plaça de Sant Francesc serà l’escenari de diverses activitats, com ara sardanes solidàries, teatre infantil o la festa de l’escuma, així com l’actuació de Maria Jacobs i una festa Holy.

Una de les novetats d’aquest any és el dinar solidari que es farà a l’Església de Sant Francesc al diumenge al migdia. El diumenge al vespre hi haurà un sorteig de diversos elements

Amb el suport de Energy for you i de l’Ajuntament de Montblanc, l’1 i 2 de setembre es faran diverses activitats que serviran per sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil. En l’organització també hi participa una família afectada i amics.

Durant el cap de setmana es vendrà, al preu de 7 euros, la gorra que identifica la campanya, i que enguany ha estat dissenyada per Desigual. Es podrà comprar a les diverses activitats organitzades durant l’1 i el 2 de setembre a Montblanc.

ENTREVISTA: Sergi Estadella organitzador del Posa’t la Gorra de Montblanc