La sisena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga, s’ha celebrat aquest dijous a les vuit del vespre al Museu de la Vida Rural. Amb la presència de 150 persones els poetes van recitar diversos poemes sobre la natura, la política, la crítica social i el compromís amb el territori.

El RUSC va comptar amb la participació dels poetes Gerard Cisneros, Mar Fontana, Josep Pedrals, Maria Cabrera i Carles Duarte, tots ells vinguts d’arreu de Catalunya. Aquesta edició del festival va acabar amb un recull d’obres poètiques musicades pel trio Versaleta.

La llavor del foc, al Rusquet 2018

La versió infantil del festival, el Rusquet, se celebrarà dissabte al matí amb dues sessions amb l’espectacle La llavor del foc de Carlota Subirós i Babou Cham. Històries sobre l’origen de la vida on els més petits sabran les respostes sobre com van néixer les primeres coses, com era el món abans de ser com és ara o també d’on va sortir el primer arbre.