Els dos programes d’estiu de TAC12 van visitar del 19 a 21 de juliol l’Acampada Jove de Montblanc, en la seva desena edició a la Conca de Barberà. En el cas del programa Horari d’Estiu, el reporter de l’Espluga FM Ràdio i TAC12, Gerard Bosch, va ser l’encarregat de conéixer algunes de les novetats de l’Acampada amb Josep Morató com a càmera. Bosch va entrevistar el director de l’Acampada, Pau Morales, en directe a les televisions locals i proximitat d’arreu de Catalunya. (minut 11:30”)

//www.alacarta.cat/js/embed.js

Pel que fa al programa Estiu 12, el reporter d’aquest espai estiuenc de la televisió de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès, Jordi Vinyoles, va voler conéixer de primera mà les impressions dels assistents al festival político-musical dels Països Catalans (minut 19)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G3gvN4_kuQ4]