El Museu de la Vida Rural celebra aquest dijous a les vuit del vespre la sisena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga, amb cinc poetes convidats i la música del trio Versaleta.

El RUSC és un festival intergeneracional on es poden escoltar les veus més joves del panorama líric català al costat de poetes consagrats i de llarga trajectòria. De la mà de Jordi Carulla-Ruiz, ànima del festival, sortiran a escena per recitar els seus versos Mar Fontana, Gerard Cisneros, Josep Pedrals, Maria Cabrera i Carles Duarte. Tancarà l’acte el trio musical Versaleta.

D’altra banda, la poesia per a infants arribarà dissabte amb el Rusquet. Cinc edicions del festival de poesia pels infants. Aquest any la proposta per als infants arribarà, en dues sessions, el dissabte 28 a les 11 del matí i a dos quarts d’1 del migdia amb l’espectacle La llavor del foc de Carlota Subirós i Babou Cham.

Paral·lelament, el divendres 27 de juliol a les 7 de la tarda s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Orografies” de Toni Moreno. Els colors i la seva composició són els elements claus d’aquesta exposició.

ENTREVISTA a Gemma Carbó i Jordi Puig a La Conca al Dia del dimecres 25 de juliol