[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zMi7nmiURDE?rel=0&showinfo=0]

L’Espluga de Francolí ja està immersa en la Festa Major en honor a Sant Abdó i Sant Senen. La setmana gran del municipi ha arrancat puntualment a les 12 del migdia d’aquest dimecres amb la tradicional disparada de salves i el repic de campanes.

Des d’avui i fins al dilluns 30 de juliol, se celebraran més d’una cinquantena d’activitats amb la cultura popular com a protagonista. Doctor Prats, La Big Jamboree i Gemma Humet encapçalen les propostes musicals que, un any més, ompliran les places del municipi. La programació de la Festa Major es completa amb propostes culturals, teatre, espectacles infantils i activitats esportives.

El pregó d’obertura de les festes serà aquest dijous a les 7 del vespre a la Font Major a càrrec de l’espluguina Laia Torres. L’Espluga FM Ràdio oferirà un programa especial des de dos quarts de 7 per retransmetre el pregó en directe.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES