Barberà de la Conca ha acollit aquest diumenge, 1 de juliol, la setena edició de la Festa de la Benzina i trobada de vehicles clàssics i peculiars. Els participants han arribat a la plaça del sindicat de la població a les 9 del matí on han realitzat l’esmorzar dels pilots i copilots dels vehicles. Posteriorment i en comitiva han sortit tots els participants en direcció a Vallfogona de Riucorb, a on han exposat els vehicles durant dues hores. Al migdia un cop arribat tots els participants s’ha fet un dinar amb tots els assistents que ha posat el punt final a aquest esdeveniment. En el dinar també s’ha repartit un record per cada vehicle per haver assistit a la trobada.

En la 7a edició de la festa de la Benzina i trobada de vehicles s’han pogut veure les col·leccions de 600, també els Citroën 2CV, cotxes peculiars com porsches, cotxes americans, etc. Un total de 55 vehicles han format part de la trobada del 2018.

Imatges de la trobada de vehicles antics: