El Monestir de Santa Maria de Poblet ha acollit aquest dissabte a la tarda un concert del grup Voces de Aloha vingut des de Hawaii, un centenar de persones han escoltat diverses cançons de tradicions com la hawaiana, l’espanyola, l’euroamericana i l’afroamericana.

Coincidint amb l’Assemblea General de la germandat de Poblet, el Monestir ha acollit aquesta tarda el concert del grup hawaià, «Voices of Aloha». Un grup format per 30 cantants de la Universitat de Hawaii i vingut des de Honolulu, la ciutat més gran de Hawaii, Estats Units, han representat a l’església Abacial del Monestir de Poblet a dos quarts de 5 de la tarda un concert de música hawaiana.  El grup que està fent gira per Espanya, ahir va cantar a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona i avui ho ha fet en un ambient molt similar al monestir, aquest com últim concert de la gira.

Voices of Aloha és un conjunt d’estudiants i exalumnes de la cambra de cantants de la Universitat de Hawaii en Mānoa dirigits pel director, Miguel Ángel Felipe. El conjunt està fent una gira de 17 dies per Espanya.