Compte enrere per la quarta edició de Brickània, el Festival del Lego que se celebrarà a Montblanc el cap de setmana 16 i 17 de juny. A partir d’aquest divendres 1 de juny ja es podran adquirir les entrades anticipades a l’Oficina de Turisme.

Per tal d’evitar cues els dies del festival, les entrades es podran adquirir prèviament durant l’horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 del matí a 5 de la tarda, els dissabtes de 10 a 2 del migdia i de 4 a 7 del vespre i els diumenges de 10 a 2 del migdia.

Les entrades per a un sol dia al recinte de Sant Francesc tenen un preu de 3 euros per als majors de 14 anys i de 2 euros per als joves d’entre 7 i 13 anys. Pel que fa a l’entrada de tot el cap de setmana, els majors de 14 anys hi podran accedir per 4 euros i els joves d’entre 7 i 13 anys per 3 euros. Els infants fins als 6 anys tenen l’entrada gratuïta.

Com es va donar a conèixer en l’acte de presentació del cartellla temàtica Star Wars tornarà a ser la protagonista de Brickània, amb diorames dedicats a aquesta saga cinematogràfica i diverses activitats. Una de les apostes serà l’exhibició de la reproducció de l’R2D2, única al sud d’Europa avalada per Lucas Film, la productora de la saga cinematogràfica. D’altra banda, repetirà la desfilada amb personatges de la pel·lícula, com Darth Vader i Stormtroopes que, aquest divendres han participat també a la roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Montblanc.