Aquest cap de setmana s’ha celebrat la XXII Pujada a Prades organitzada per l’Escuderia Baix Camp. Es tracta d’un trofeu de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet que després de 17 anys s’ha tornat a recuperar per les carreteres de la comarca i és puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya dʼAutomobilisme.

Centenars de persones han seguit de ben a prop els millors pilots d’aquesta especialitat. Automòbils com un Simca Rallye, Lancia Fulvia o un Seat 124 han competit en la vint-i-dosena edició de la pujada. També s’han pogut observar cotxes més actuals, en total han sigut 46 participants. Durant el matí de diumenge s’han pogut veure 3 mànegues d’entraments i dues curses puntuables pel campionat.

La carretera TV-700 que va de Poblet a Prades ha sigut l’escenari de la prova esportiva, on els revols i els 4.031 m de recorregut han posat a prova els pilots. L’ADF de l’Espluga ha donat suport a la competició controlant el pas dels vehicles.