Intèrprets: Filo Farré, Montse Bosch, Diana Martínez, Isabel Boltà, Mireia Masalles, Cèlia Sabidó, Mercè Tella, Mília Bosch i Tere Torres.

 

Descarrega’l

Les Llars d’Infants Municipals de la Conca de Barberà són les protagonistes del programa Persones que Eduquen d’aquest inici del mes de maig. Parlen les directores de les Escoles Bressol “Ralet-Ralet” de Barberà de la Conca (Diana Martínez), “Els Merlets” de Montblanc (Isabel Boltà), “El Tossalet” de Pira (Mireia Masalles), “El Patufet” de Sarral (Cèlia Sabidó), “Les Orenetes” de Vimbodí i Poblet (Mercè Tella), la Llar d’Infants Municipal de l’Espluga de Francolí (Mília Bosch) i la recent estrenada Llar d’Infants de Solivella dins la mateixa Escola Sagrat Cor (Tere Torres). Unes ja són veteranes i d’altres inicien el camí educatiu, però totes ho fan amb passió, il·lusió i fermesa treballant per aquesta estimada i fràgil edat dels nens i nenes que les famílies deixen al seu càrrec que comprèn la franja d’edat de 0 a 3 anys. Aquestes directores ens parlen dels seus projectes de centre, de la importància d’aquesta edat, de la relació amb les famílies i l’entorn, de la seva formació permanent, de la innovació constant i de com els agrada educar aquests infants. Escoltant-les s’aprèn a valorar la seva professionalitat, el treball col·lectiu i descobrim també la importància educativa d’aquestes edats.