Sarral ha establert un punt de partida per tal de tornar a emprendre l’associació de dones del poble. Sota aquest objectiu, el Servei d’Informació i Atenció a les dones del Consell Comarcal (SIAD) i la regidora de Benestar Social de Sarral, Enriqueta Tuset,  van impulsar el passat 6 d’abril una primera reunió participativa al municipi.

La convocatòria va congregar una quinzena de dones de Sarral i es va explicar la intenció de tornar a engegar l’associació. El nou col·lectiu es vol crear per contribuir a la dinamització de la dona en la vida pública, el suport en la sensibilització sobre la igualtat, l’organització d’activitats per als vilatans i la millora del temps i recursos del poble.

En aquesta trobada també es van explicar els serveis del SIAD Conca de Barberà, que són, entre d’altres, donar suport, assessorament i dinamitzar a totes les associacions de dones que ho precisin, tant a nivell d’associació com en l’àmbit de tasques comunitàries, o organització de jornades o diades emblemàtiques.