(Foto de portada: Museu de la Vida Rural)

La Cambra de Comerç de Reus ha celebrat aquest dijous l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2018 que han reconegut 6 empreses i institucions de la Conca de Barberà.

L’audiotir Antoni Gaudí de la fira de Reus va acollir l’acte d’entrega dels reconeixements que va estar encapçalat per la màxima actualitat de Catalunya actualment, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. Els premis es van estructurar en 8 categories diferentes i es van reconèixer més de 40 empreses, entitats i personalitats del teixit empresarial de la Conca de Barberà, Baix Camp, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga, propietat de la Fundació Carulla, va rebre un dels Premis d’honor pels seus 30 anys de trajectòria i el seu paper com a dinamitzador de la Conca de Barberà i del territori que l’envolta. En l’àmbit empresarial, CV Mèdica de Sarral dedicada a la fabricació de material mèdic va rebre un dels reconeixements de la Cambra de Comerç. Dos cellers de Sarral també van rebre un premi, és el cas de la Vinícola de Sarral i el celler Rosa Maria Torres.

Pel que fa a la categoria de premis comercials, la cansaladeria i xarcuteria Ca la Cova de Vimbodí i Poblet també va recollir un dels guardons per la seva trajectòria des del 1937 i per la qualitat dels seus productes. En matèria de turisme, l’Hostatgeria de Poblet també va ser premiada per la Cambra de Comerç de Reus.