La cinquena edició del cicle de propostes infantils de l’Espluga, el Casalet Kids, ha acabat aquest diumenge amb el darrer espectacle de la temporada. La programació, dividida en vuit entregues els diumenges a les 6 de la tarda, ha aconseguit vendre 837 entrades i ha mantingut una mitjana d’un centenar d’espectadors per proposta.

La programació d’aquesta tardor i hivern, autogestionada per un col·lectiu de pares i mares, ha combinat els espectacles de teatre, titelles i musicals amb sessions de cinema fòrum. La proposta ja està consolidada com una iniciativa per dinamitzar l’activitat del municipi durant els mesos més freds de l’any i, de fet, també rep seguidors d’altres pobles de la Conca de Barberà.

Una de les apostes que ha tingut bona acceptació entre els infants és el «carnet cuc», un fullet en què es marca l’assistència dels nens i nenes i obtenen un obsequi i l’entrada gratuïta el cinquè dia que assisteixen als espectacles. El premi més destacat és per als usuaris que hi han assistit els 8 diumenges, ja que aquesta vegada 18 infants han rebut un val per a una activitat d’orientació amb Drac Actiu.

Pel que fa a la participació, enguany el cicle ha registrat una xifra pròxima a les 880 entrades i 934 de la tercera i quarta temporada, respectivament. Amb 1032 entrades la segona temporada és encara la millor taquilla del Casalet Kids. Des de l’organització, Monste Batet ha expressat en una entrevista a l’EFMR que el col·lectiu hauria de sumar nous pares i mares per tal de reforçar el grup i garantir-ne la renovació.

ÀUDIO: Entrevista a Montse Batet, membre del col·lectiu de pares i mares del Casalet Kids