Les seccions locals de l’Assemblea Nacional Catalana a la Conca de Barberà i Òmnium Cultural han convocat per aquest divendres noves concentracions en suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, quan es compliran quatre mesos del seu empresonament. La mobilització també reclamarà la llibertat d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Les concentracions d’aquest divendres es faran a la plaça de la Vila dels municipis sota el lema “Il·lumina la llibertat” i començarà a les 8 del vespre. A la Conca de Barberà les mobilitzacions s’han convocat a Montblanc, l’Espluga de Francolí, Vimbodí, Sarral i Barberà.

Jordi Sànchez, diputat electe de Junts per Catalunya i fins ara president de l’ANC, i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, van ingressar a la presó de forma preventiva el 16 d’octubre acusats d’un presumpte delicte de sedició. D’altra banda, aquest divendres es compliran 105 dies d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn a la presó acusats d’un suposat delicte de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.