“Quadrant”, una peça de vídeodansa enregistrada a la pedrera d’alabastre la Coma-Ral, ha guanyat el primer premi de la segona edició del Festival VideoDance del Brasil.

El projecte ha estat elaborat per Dansara, l’Espai Municipal de Dansa de Sarral, i la productora DansPXL. Amb Marta Arjona i Mei Casabona al capdavant, l’audiovisual mostra una coreografia original de Casabona interpretada per alguns dels seus alumnes. La pedrera la Coma-Ral, sense activitat des del 1965, és l’escenari per les 10 ballarines i 1 ballarí protagonistes de la videodansa. La peça vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina i la lluita de poders que aquesta comporta.

A més a més del premi al festival brasiler, la videodansa també ha estat seleccionada en diversos concursos internacionals, com ¡España Hoy! de la productora novaiorquesa Bronx World Film, Inc. “Quadrant” també ha estat semifinalista a la categoria Best Dance del Music Video Underground, un festival que se celebra a París.