L’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat en el Ple Municipal celebrat aquest dijous el plec de clàusules administratives per a la contractació de l’obra de millora de la pavimentació i serveis de cinc carrers adjacents al Lluís Carulla, part del carrer Milmanda i el carrer Clos de Callau.

Els carrers adjacents al Lluís Carulla que s’arreglaran són el carrer Còrdova, Sortetes, Mn. Cinto Verdaguer, Tarragona i Àngel Guimerà. L’Ajuntament hi invertirà part del superàvit del 2016, en total uns 530.000 euros. La quantitat del romanent de tresoreria també permetrà la millora de part del carrer Milmanda i el carrer Clos de Callau. 

Segons va avançar l’equip de govern en el Ple Municipal del desembre, els carrers adjacents al Lluís Carulla s’asfaltaran i s’arreglaran seguint la línia de la resta dels carrers que ja es van arreglar l’any passat. Després de l’aprovació del plec de clàusules administratives d’aquest dijous, ara les obres sortiran a concurs i es preveu que l’adjudicació es pugui fer al març.

2 COMENTARIS

Comments are closed.